• -
    • -
Results for Vehicle 1 - 33 of 33
Grand Starex For Rent With Driver
November 27, 2014
Khidmat sewa dan lawatan Persendirian (Private & Privacy) Terengganu dan Seluruh Malaysia menggunakan Grand Starex Baru yang selesa dan luas. Sangat sesuai Untuk percutian dan lawatan dengan bilangan penumpang yang ideal.Boleh Juga dipakejkan sekali dengan hotel atau tempat penginapan.Hanya serendah RM50.00 seorang sehari, Sewaan beserta dengan pemandu. Pulau Redang, Perhentian, Kapas, Tasik Kenyir, Lawatan ke seluruh Terengganu, Kelantan, PahangKhidmat Ronda-ronda dengan pemandu sekitar k.trgsehari dari airport ke hotel dan tempat2 menarik di k.trg.Semua pakej atau ...
  • Price MYR
  • 500
  • RVs & Campers & Caravans in Kuala Terengganu
 
Gong Badak, kuala terengganu
 
 
January 31, 2014
Minat?sms je.harga boleh kurang lagi tu
  • Price MYR
  • 5,000
  • Car Parts in Kuala Terengganu
 
 
 
January 30, 2014
Case 580 d
  • Price MYR
  • 3,000
  • Trucks & Commercial Vehicles in Kuala Terengganu
 
 
 
January 30, 2014
BOT Moto KELAUT (Engine 22) nok dijual. harge boleh dirunding lagi. Telepun Mohamad (Pok Meli) 012-9513585
  • Price MYR
  • 22,000
  • Boats & Ships in Kuala Terengganu
 
 
 
January 30, 2014
Bot Binaan Kayu Panjang 50kaki x Lebar 14kaki Injin Mitshubishi 6D 14 RM45K Bot Fiber Panjang 45kaki x Lebar 11kali
  • Price MYR
  • 45,000
  • Boats & Ships in Kuala Terengganu
 
 
 
January 29, 2014
Case 580 k,l
  • Price MYR
  • 4,000
  • Trucks & Commercial Vehicles in Kuala Terengganu
 
 
 
January 28, 2014
Farid Placer-X Van has extra long wheelbase of 3720mm with optional 10-18 seats creates larger passenger space to meet various requirements during busines or travel tr
  • Price MYR
  • 125,000
  • Trucks & Commercial Vehicles in Kuala Terengganu
 
 
 
January 20, 2014
Bot Binaan Kayu Panjang 50kaki x Lebar 14kaki Injin Mitshubishi 6D 14 RM45K Bot Fiber Panjang 45kaki x Lebar 11kali
  • Price MYR
  • 45,000
  • Boats & Ships in Kuala Terengganu
 
 
 
January 13, 2014
# PROTON PERSONA 1.6 MEDIUM LINE(A) - 2009 # CONDITION TIP TOP (ACCIDENT FREE) # ONE OWNER # FULL BODYKIT # NICE INT
  • Used Cars in Kuala Terengganu
 
 
 
Sewa Bas Terengganu
January 07, 2014
Salam, kami menyediakan perkhidmatan sewaan Van, Bas, MPV dan Kereta..Untuk trip percutian, airport transfer, rombongan kahwin, kursus, lawatan sambil belajar dan lain-lain.Van Toyota Hiace (10 penumpang) = RM350 sehariVan Nissan Urvan (10 penumpang) = RM350 sehariBas Persiaran (40 penumpang) = Harga mengikut destinasiMPV (6 penumpang) = dari RM250 sehariKereta (4 penumpang) = dari RM110 sehari (viva, saga, wira, waja dan lain-lain)Sewaan berpemandu juga disediakan. Harga boleh nego..Hubungi Alam Travel & ToursTel: 09-6122188 / Roslan 013-284255
  • Price MYR
  • 250
  • Other Vehicles in Kuala Terengganu
 
 
 
Sewa Bas Terengganu
January 07, 2014
Salam, kami menyediakan perkhidmatan sewaan Van, Bas, MPV dan Kereta..Untuk trip percutian, airport transfer, rombongan kahwin, kursus, lawatan sambil belajar dan lain-lain.Van Toyota Hiace (10 penumpang) = RM350 sehariVan Nissan Urvan (10 penumpang) = RM350 sehariBas Persiaran (40 penumpang) = Harga mengikut destinasiMPV (6 penumpang) = dari RM250 sehariKereta (4 penumpang) = dari RM110 sehari (viva, saga, wira, waja dan lain-lain)Sewaan berpemandu juga disediakan. Harga boleh nego..Hubungi Alam Travel & ToursTel: 09-6122188 / Roslan 013-284255
  • Price MYR
  • 250
  • Other Vehicles in Kuala Terengganu
 
kuala terengganu
 
 
13 seaters luxury van
October 29, 2013
Farid Placer-X Van has extra long wheelbase of 3720mm with optional 10-18 seats creates larger passenger space to meet various requirements during busines or travel tr
  • Price MYR
  • 125,000
  • Trucks & Commercial Vehicles in Kuala Terengganu
 
 
 
October 04, 2013
# PROTON PERSONA 1.6 MEDIUM LINE(A) - 2009 # CONDITION TIP TOP (ACCIDENT FREE) # ONE OWNER # FULL BODYKIT # NICE INT
  • Used Cars in Kuala Terengganu
 
 
 
lowloader with crane
April 19, 2013
sewaan lori lowloader with crane hibungi 0199980365
  • Other Vehicles in Kuala Terengganu
 
 
 
lori terpakai untuk dijual
April 10, 2013
hicom tahun 2008 14" body tipper tiptop lagi
  • Price MYR
  • 65,000
  • Trucks & Commercial Vehicles in Kuala Terengganu
 
 
 
Yamaha Virago 250 Fully Standard.
January 01, 2013
Terima kasih.
  • Price MYR
  • 7,300
  • Motorcycles in Kuala Terengganu
 
 
 
Cbr900rr 919 ready stock
January 01, 2013
Please contact us for more details.
  • Price MYR
  • 2,800
  • Motorcycles in Kuala Terengganu
 
 
 
November 03, 2011
explorer 22 feet engine : 200 hp mariner used (very good condition) automatic bilge pump fuel capacity 110 litre one battery ski pole this boat has been completly renovated with high quality materials. finished with professional spraying. price 45000RM
  • Price MYR
  • 45,000
  • Boats & Ships in Kuala Terengganu
 
 
 
October 29, 2011
this boat is renovated in 2008.used only fwe time, in very good condition.
  • Price MYR
  • 125,000
  • Boats & Ships in Kuala Terengganu
 
 
 
July 31, 2011
SALAMUALAIKUM... NAK BELI MOTORSIKAL SECOND-HAND EGO ATAU EX5.... HARGA DALAM RM 1200 - RM 800 SAHAJA! TEL NO- 0139706010 P/L: SMS JER! KALO CALL..COMFIRM X ANGKAT!
  • Motorcycles in Kuala Terengganu
 
 
 
July 24, 2011
untuk Di jual pada sesiapa yg berminat.... sebuah helikopter...s 76...
  • Price MYR
  • 4
  • Other Vehicles in Kuala Terengganu
 
 
 
July 24, 2011
saye mencari moto 125zr... klu sambung loan pom xpe.. deposit bwah2 3k..atas2 sket pom bgtau dlu..
  • Price MYR
  • 3,000
  • Motorcycles in Kuala Terengganu
 
 
 
July 23, 2011
salam, saya ada nak jual fiber side skirt evo for wira. harga RM60 contoh seperti dalam gambar kepada semua yang berminat, sila call/sms saya ditalian 0133132472(zarif) terima kasih.
  • Price MYR
  • 60
  • Car Parts in Kuala Terengganu
 
 
 
July 22, 2011
Untuk di jual kerana memerlukan duit untuk bayar hutang...banyak barang ditukar seperti cat baru,wiring baru...enjin masih ok tiada masalah..anda minat......contact saya..terima kasih admin.
  • Price MYR
  • 3,800
  • Motorcycles in Kuala Terengganu
 
 
 
July 21, 2011
YPVS ADA GRAN. WARNA MERAH PUTIH.
  • Price MYR
  • 5,000
  • Motorcycles in Kuala Terengganu
 
 
 
July 20, 2011
Saya tengah mencari motosikal FX125 dalam keadaan teruk ke tak kisah janji ada geran dan boleh di buat pertukaran nama..klu yang ada bahagian no kulit enjin dan chasis shj pun boleh jgk saya beli harga runding nanti...sms 017 935 0288
  • Motorcycles in Kuala Terengganu
 
 
 
July 20, 2011
lady owner, good condition and low mileage. comes with car registeration TAC 11
  • Price MYR
  • 80,000
  • Used Cars in Kuala Terengganu
 
 
 
July 19, 2011
blank_page.mceContentBody { FONT-FAMILY: auto; FONT-SIZE: 12px } IMG { BORDER-RIGHT-WIDTH: 0px; BORDER-TOP-WIDTH: 0px; BORDER-BOTTOM-WIDTH: 0px; BORDER-LEFT-WIDTH: 0px } P { MARGIN: 0px } Hishna Travel & Tour - KUALA TERENGGANU - Perkhidmatan Sewaan : Kereta Sewa Pandu sendiri ; Kancil, Viva, Myvi Van Sewa Pandu sendiri ; Nissan Vanette 8 seat Toyota Hiace 11 Seater Van Sewa bersama pemandu ; Nissan Vanette 7 seater Toyota Hiace 10 Seater Bas Persiaran, Bas sekolah Penginapan ; Homestay - Semua kenderaan berkeadaan baik serta sesuai & selamat untuk perjalanan jauh... - Hubungi ...
  • Other Vehicles in Kuala Terengganu
 
 
 
July 02, 2011
Kami menyediakan perkhidmatan sewaan Van, Bas dan Kereta.. Van Nissan Vanette ( 8 Seater ) = RM 140 (sehari) Van Toyota hiace ( 12 Seater ) = RM 250 ( sehari) Bas Persiaran ( 40 Seater ) = Harga mengikut destinasi Kancil = RM 70 sehari Viva = RM 90 sehari Hubungi Hishna Travel Badrul = 013-9235223 Bakri = 013-9544240
  • Other Vehicles in Kuala Terengganu
 
 
 
June 29, 2011
Syarikat kami ade menyediakan perkhidmatan sewaan van pandu sendiri atau beserta pemandu.. Van berkeadaan baik.. Aircond..Sewaan harian, mingguan, bulanan.. Perkhidmatan bas sekolah, catar dan juga persiaran juga ada disediakan.. bas baru..40 seat..aircond.. perkhidmatan merangkumi seluruh semenanjung malaysia.. lawatan sekolah, pejabat, perkahwinan.. Hubungi untuk maklumat lanjut.. Badrul : 013-9235223 Bakri : 013-9544240 Hishna Travel & Tour TR 0100806-X
  • Other Vehicles in Kuala Terengganu
 
 
 
June 12, 2011
Berhajat untuk menjual kereta charade aura nombor plat TQ 59
  • Used Cars in Kuala Terengganu
 
 
 
June 10, 2011
sye sedang mencari yamaha 125z harge rm2000 ke bwh lah smua standert x nk yang sudah buat okew x kre ah plat ape pom janji injin best lagi
  • Price MYR
  • 2,000
  • Motorcycles in Kuala Terengganu
 
 
 
June 03, 2011
salam.sy ade nk tolak ex5 dream thn 2009 keadaan baik lg mtr tip-top plet TAV ..roadtax mati bulan 6 sport rim btg 3 racing boy putih tubeless Mileage: 2800 nak jual pasal jarang gune sgt..area kuala terengganu harga rm3600 berminat call 0129687369
  • Price MYR
  • 3,600
  • Motorcycles in Kuala Terengganu
 
 
 
Looks like you are not yet CityBase member

Signup to start buying/selling

Created in 10.0741679668 seconds