• -
    • -
Results for Motorcycles 1 - 9 of 9
Cbr900rr 919 ready stock
January 01, 2013
Please contact us for more details.
  • Price MYR
  • 2,800
  • Motorcycles in Kuala Terengganu
 
 
 
Yamaha Virago 250 Fully Standard.
January 01, 2013
Terima kasih.
  • Price MYR
  • 7,300
  • Motorcycles in Kuala Terengganu
 
 
 
July 31, 2011
SALAMUALAIKUM... NAK BELI MOTORSIKAL SECOND-HAND EGO ATAU EX5.... HARGA DALAM RM 1200 - RM 800 SAHAJA! TEL NO- 0139706010 P/L: SMS JER! KALO CALL..COMFIRM X ANGKAT!
  • Motorcycles in Kuala Terengganu
 
 
 
July 24, 2011
saye mencari moto 125zr... klu sambung loan pom xpe.. deposit bwah2 3k..atas2 sket pom bgtau dlu..
  • Price MYR
  • 3,000
  • Motorcycles in Kuala Terengganu
 
 
 
July 22, 2011
Untuk di jual kerana memerlukan duit untuk bayar hutang...banyak barang ditukar seperti cat baru,wiring baru...enjin masih ok tiada masalah..anda minat......contact saya..terima kasih admin.
  • Price MYR
  • 3,800
  • Motorcycles in Kuala Terengganu
 
 
 
July 21, 2011
YPVS ADA GRAN. WARNA MERAH PUTIH.
  • Price MYR
  • 5,000
  • Motorcycles in Kuala Terengganu
 
 
 
July 20, 2011
Saya tengah mencari motosikal FX125 dalam keadaan teruk ke tak kisah janji ada geran dan boleh di buat pertukaran nama..klu yang ada bahagian no kulit enjin dan chasis shj pun boleh jgk saya beli harga runding nanti...sms 017 935 0288
  • Motorcycles in Kuala Terengganu
 
 
 
June 10, 2011
sye sedang mencari yamaha 125z harge rm2000 ke bwh lah smua standert x nk yang sudah buat okew x kre ah plat ape pom janji injin best lagi
  • Price MYR
  • 2,000
  • Motorcycles in Kuala Terengganu
 
 
 
June 03, 2011
salam.sy ade nk tolak ex5 dream thn 2009 keadaan baik lg mtr tip-top plet TAV ..roadtax mati bulan 6 sport rim btg 3 racing boy putih tubeless Mileage: 2800 nak jual pasal jarang gune sgt..area kuala terengganu harga rm3600 berminat call 0129687369
  • Price MYR
  • 3,600
  • Motorcycles in Kuala Terengganu
 
 
 
Looks like you are not yet CityBase member

Signup to start buying/selling

Created in 9.3431551456 seconds